Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decemberbarn

 

 

Bland vinterspröda grenar

molnvita snöflingor

mitt bland molnens söndringsperiod

i glitter står hon i vit klänning

 

Här mellan första advents stearinbeströelse

och julgranens barrande hemligheter

mellan klarluftigt nedkylda andetag

 

står en ängel

det blonda håret lockar sig

de blå ögonen ler

 

Åh älskade jul kommer ack så snart

som jag älskar att vara ett Decemberbarn




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 458 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-02 17:07



Bookmark and Share


  isabel louise
Vackert! Gillar ditt sätt att skriva :)
2007-06-23

  Christian_H
Så fint skrivet. Det flyter verkligen bra.
2006-11-04

    ej medlem längre
Är oxå December barn (25:e December) Vilken fin dikt att läsa *suck
2006-10-02

    ungapoeter.se
Du är grym och din kreativitet är fantastisk!
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*