Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

personliga motiv

I princip
Med myndighetens goda minne
Till gagn för allmännyttan

Av hävd
Med hänsyn till omständigheterna
Inom lagens råmärken

Enligt sedvänja
Följande gängse praxis
I rimlighetens namn

Kan ingen hänsyn tagas
Till personliga motiv

Någon konsekvensanalys
Anses inte nödvändig




Fri vers av Anders P VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2006-10-02 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP