Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Stat.

Är min själ så svart
som dina fogdar säger.

Är det bara jag som har fel
och aldrig du.

Är det så, att jag själv
är orsak till alla svek.

Är jag för naiv, för att förstå
alla satans regler.

Är jag helt enkelt för dum
för att förstå dig, Herr Stat.




Fri vers av raggnarr
Läst 270 gånger
Publicerad 2006-10-02 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raggnarr