Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstglöd, höstdöd

sparkade mina fötter i guld idag
såg dess lyster vackert skina
vet dessvärre ändå
att dess glans till vintern kommer förtvina


ville lägga mig ner bland löv
njuta av förruttnelsen doft
dessvärre ändå
ville bli ett med dess döende stoft





Fri vers av Gabrielle
Läst 466 gånger
Publicerad 2006-10-02 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle