Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen

Ofta går dagen
till synes utan mening
du frågar varför

vilken roll spelar
alla de alternativ
du inte valde




Fri vers av Anders P VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2006-10-02 22:24



Bookmark and Share


    Twobo
Hm, vilken rol spelar de alternativ jag inte valde?
Tål att tänkas på. Man brukar ju säga att man ångrar inte det man gjort, utan det man inte gjort.
Bra skrivet!
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP