Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stormen rev mig i bitar

försent
slog rosen ut från knopp
till makalöst skön blomma

försent
seglade dess kronblad
mot stilla marken

försent
öppnade du ditt hjärta
och släppte in mig

alldeles försent
ty den eviga vilan
tog mig med storm




Fri vers av Gabrielle
Läst 469 gånger
Publicerad 2006-10-03 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle