Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutna rum

Livet måste väljas,
varje morgon.
Gravarna till höger, livet till vänster.
Tveksamma rakt fram.

Här blir jag sittande
med de andra.
Blicken inåtvänd. Vi finns i slutna rum,
där all vilja bestraffas.




Fri vers av Sara Boström
Läst 392 gånger
Publicerad 2004-11-24 22:54



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
glömde jag säga
2004-11-25

  Hans w-art Westlund VIP
tankeväckande. vilken väg ska jag ta idag. hmmm. sitter kvar en stund och funderar.
2004-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström