Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött kammar Oktober sitt långa hår



Utan att vara
hårdhänt

kammar Oktober
sitt långa tjocka hår


Här och var
lyser en slinga

Med ålderns rätt


Vad vore ett träd
Vad vore ett liv

Om inte åldern satte spår







Övriga genrer av Bim
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-10-03 16:14



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Tack för dina trösteord!
2006-10-04

  Lilla My* VIP
Mycket fin*ser gula röda slingor**nån liten grå:)
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Bim