Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rastlös


vill ha förändring
egentligen överallt

men sen inte alls




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-10-03 17:25



Bookmark and Share


  PetraSally
det där är ju alldeles sant!
Visst vill man ständig förändring - lite grann...
2006-10-04

    Bodil Sandberg
Rastlösa barn i tiden...rusar...irrar...vet inte...ska...bör...kanske...men nej...sedan natt. En rastlöst bra haiku!
2006-10-04

  a h de v
ännu en genial haiku. ge ut en liten haikusamling nu!
2006-10-03

  Lilla My* VIP
Mitt i prick**
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP