Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REA Lemon



Jag ser att ni passar bra ihop
Ni är som skapta för varandra
Det gör ingenting för mig
Jag kan späda ut min beskhet
Dricka lite REA Lemon Citron koncentrat och det blir bra
Ta honom bara!
Jag bryr mig inte!
Jag kan stå brevid


och halsa Citron koncentrat










Fri vers av Islandir
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-10-03 19:19



Bookmark and Share


    Kling
varför ska den ha kertik när den är bra...? =)
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir