Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För vi ska...

För vi ska dansa i neon
och sjunga till fåglarnas kvitter
Vi ska springa på stigarna i skogen
och smaka söta bär
Låt oss studsa på rosa gräddmoln
när livet känns som tyngst
Lägga ner våra stridsyxor
och sluta fred med omvärlden

För vi ska söka meningen med livet
och drömma oss till paradis
Vi ska glömma alla sorger
och hjälpa lyckan på traven
Låt oss dricka vårt vin
när törsten är som störst
Lägga stoltheten på bordet
och älska oss själva

För vi ska vila på blomstrande ängar
och njuta av solens värme
Vi ska älska under klarblå himmel
och värna om kärleken
Låt oss hålla passionen vid liv
när livsglädjen tryter
Lägga ner fördomarna
och inse att vi alla är en




Fri vers av Tiger85
Läst 523 gånger
Publicerad 2006-10-03 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85