Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen: enkel biljett

Hon kastade sin kropp
högt upp i skyn
seglade över hustaken
befriad
vingarna vecklades ut
vinden svepte kroppen
mot skyn
Himlen tycktes oändlig
i universums storhet
längtar
tiden gick
mörkret föll
kroppen var ett med stjärnorna
i vintergatans glittrande fullkomlighet
bland supernovor
och planeter
svepte hon sin pensel
över himlakroppen
hittade sin kärlek
i ett svart hål




Fri vers av L.byström
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-10-03 21:18



Bookmark and Share


  noname_realmind
Vilken svindlande resa!
Seglar med en stund...
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström