Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad som helst, låt mig bara finnas till

kom och ta mig då

viskade jag ut mot natten
som med sina vita stjärnor
blängde på mig

törs du inte

skrek jag åt skuggorna
under gatulampans gulnande sken
som slukade mig likt en lockande förrätt

snälla

kved jag mot månens
fagra anlete


men ignorerades
totalt




Fri vers av Xena
Läst 188 gånger
Publicerad 2006-10-03 22:48



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Jo månen är duktig på att ignorera... Det kan dock kvinnor vara också, är vi män det också?
Denna är proffisig
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Xena