Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Må det vara

 

 

Må det vara

när solen reser sig över himlen

när solen raserar mörkrets mönster

 

Må det vara

när månen samlar sina barn

runt sin runda kropp

låt det vara när hans stjärngossar och flickor

samlas avgudande runt honom utan avunsjuka eller förakt

 

Låt allt vara då

det må finnas chanser till en fortsättning

 

Må det vara när molnen lämnar himlen fri

och våra sinnen kan flyga öppet över horisonten

 

Må det vara

när hela världen lärt sig älska

 

sig själv och

 

varandra




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 228 gånger
Publicerad 2006-10-04 00:48



Bookmark and Share


  alx
mmmmm.. mysig (:
2006-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*