Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äpplen och bananer

vandrade längs
min barndoms
villakvarter

konstaterade att
folk inte längre
tar rätt på
sina äpplen

jag ger mig fan på
att dom
köper bananer




Fri vers av Anders P VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2006-10-04 00:51



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Toppendikt
2008-08-18

    ej medlem längre
...ja - knasiga nya värld! :) rolig & klok liten text
2006-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP