Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kodat

Jag säger det
jag tror att du
vill höra

och menar det
jag vet du
inte vill höra

i hopp om
att budskapet
ändå ska
nå fram

så stt jag
i efterhand
kan hävda

så har jag
aldrig sagt




Fri vers av Anders P VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2006-10-04 08:58



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Det har jag aldrig sagt! Grymma ord, för att rädda sig själv. Tycker om din dikt, så djup och sann.
2006-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP