Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läxa från utbildningen. Två - fyra Haikusar med följande ord i någon form i en eller flera av haikusarna : Eld, Svika, Skymma


Haiku

 

glödande elden

av höstlövens symfoni



mörkret tågar  in

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

nu smattrar regn hårt


taket hotar att svika


 

 

regnmoln täcker skyn

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

gyllene björklöv


regnar från trädets krona

 


kung Bore väntas

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

små våta droppar


mot redan blöt mark landar

 

 liten fot plaskar




Bunden vers (Haiku) av Xena
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-10-04 15:14



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Haha wow du kan verkligen dina haiku, så himla bra! :D
2006-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Xena