Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sapfisk strof

som två gyllene brunnar var hennes blick

fast vid hans döende själs sista önskan

om förlåtelsen från hjärtats djupaste

i själens egen eld

 

med vemod och saknad strök hon hans ögon

till slutvilans första stund av ensamhet

att begrava sin egen dröm med honom

blev så hennes straff

 

röda rosor klädde hans kistas grå lock

tårar tvättar  en sista gång dess stjälkar  

då den myndigas röst läste dödens bön

med honom dog hon

 




Fri vers av Xena
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-10-04 22:14



Bookmark and Share


  Esset
Va fin...fick rysningar. Passade perfekt in i min sinnesstämning just nu. tack =)
2006-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Xena