Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haikus igen

mörk äro natten


frostiga  kinder röda

en stjärna glänser

~~~~~~~

sov gott kära björk

till våren föds du åter

slumra i ditt guld




Bunden vers (Haiku) av Xena
Läst 270 gånger
Publicerad 2006-10-04 23:27



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Älskar dina haiku=)
2006-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Xena