Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstens ängel

jag höll en ängel i min hand
hennes lyster stänkte på min hud
hennes glädje blev min nya skrud

hon log mot mig
med huvudet på sned
viskade med klocor i sin röst
välkommen vännen
till min ljuva höst




Fri vers av Xena
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-04 23:39



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Denan kan tolkas som ett barn som dog.
men tror itne det är de du menar.
Å de är kalr hösten ljuv o mörk...
=)
2006-10-06

  Gunilla Karlsson
Vad vacker det låter med en höstängel.
Jag skrev i somras en dikt om en midsommarängel.
2006-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Xena