Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Munnar

 

 

Purpurröda munnar smakar på våra kroppar

letar efter liv med sina slingrande tungor

erotiskt luftar vi våra lungor i andlösa stön

 

 

mannen är du

kvinnan är jag

 

 

inte all sökning går lika lätt

ibland bär munnarna tänder vassa som svärd

då njuter jag som alltid

 

jag lever igen

för jag känner




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 123 gånger
Publicerad 2006-10-05 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*