Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexlekar II, likt upphettad stål

 

 

Banden till mitt linne smeker du ner från min axel

och blottar ett av mina vitspets beklädda bröst

dimman tätnar om oss

när vi har sex finns bara vi

 

mina flika fingrar formar sig till ditt skärp

lossar det och drar av

händerna formar sig även de

till dina lemmar likt upphettad stål

 

Skinnsoffans läder märker våra kroppar

hettan spretar mellan våra händers lekar

naken ligger du tätt över mig, dina händer kupar mina bröst

där smälter vi samman i extasens ljuva andetag

och blir ett med varandra

likt älskande kamelionter




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 197 gånger
Publicerad 2006-10-05 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*