Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släktsystem

Släkter bor i min hjärna.
Bestämmer mina steg.
Bestämmer mina ord.
Talar med min mun.
Skrattar ibland
åt något
som inte alls är roligt.

Jag har min fasters fötter,
min pappas haka.
Och det var trångt redan innan
du flyttade in
i mitt hjärta,
med hela din släkt.
Till sist samlade vi alltihop
i en dotter




Fri vers av Sara Boström
Läst 365 gånger
Publicerad 2004-11-26 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström