Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dä goerst ja vet.

Va behövvs stjärnera te,
ja har ju ööga dinner.

Å int behövver ja åska,
dä räkker mä humöre dett.

Sola ä onödi dän mä
för du ä varmer än nô ann.

Förstånn behövver ja int häller
dä har ju du så dä räkker.

Å int behövver ja bestämm,
för dä ä du ju åkkså bätter på.

Å int behövver vi tjöp sitroner,
för surt dä vet du va dä ä.

Män lik förbannat så ä du
dä bäst å goerst ja vet.




Fri vers av raggnarr
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-10-05 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raggnarr