Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över tangentbordet



Mina händer springer maraton
över tangentbordet
jag är ensam hemma idag
och kan skriva precis vad jag vill
utan att någon snusar mig i nacken och snokar


Det är det närmaste
jag kommer till frihet

just nu




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 190 gånger
Publicerad 2006-10-05 17:49



Bookmark and Share


  Prometeus
Haha, jag känner igen den där känslan, man får liksom aldrig riktigt ro i kroppen.
2006-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*