Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesis, tack för inspirationen ;)


Världens bästa Jul hos ROSbergs, stig på vettja;)

 

 

När min farbror kommer in i kortkort

med tomteluvan på sne och bh:n felknäppt

stirrar alla med globliknande ögon

och öppna munnar av chock

Hundarna springer förbi

och vinddraget drar över oss

med en Marilyn Monroe flash back

kjolen lyfter

 

*Fan ta den jäveln han hade string!*

 

Ropar min pappa och vi alla instämmer glatt

i hans hysteriska skrattsalvor




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 171 gånger
Publicerad 2006-10-05 21:52



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Jorgen65 P41 Från Vollsjö, (PAPPA) Fredag 6:e oktober 2006 22:29
"Dikt "Världens bästa jul hos ROSbergs, stig på vet"
ACK JA PRECIS SOM BARNDOMENS JULAR
2007-01-03

  Azerola
Ja den roade verkligen.
Den fick iallafall mina smilband
växa. Hur bra som helst!
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*