Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man vet aldrig när det tar slut…


Ännu finns det tid…


Dagarna går men jag står stilla
Väntar fortfarande på ditt JA
Nöjer mig dock med det lilla
Tänker på orden som du sa

För ännu finns det tid…

Kanske imorgon, kanske nu
Jag lovar att hålla masken
Väljer det gör bara du
Så öppna Pandora-asken

För ännu finns det tid…

Känner du inte livet passera
Ser du inte hur tiden går
Se under ytan, våga lasera
Låt oss ta det vi får

FÖR ÄNNU FINNS DET TID








Fri vers av Carola Jeryd
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-10-05 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för