Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg en gång en tavla


Som ekan
skymd av vass

Svamparna
av gula löv

Redskapen dolda
i ett gammalt skjul


Så ville jag
att framtiden låg

Skuggad

I rofylld aningslöshet




Övriga genrer av Bim
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-10-05 22:38



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Precis så som man tror att framtiden är...i skuggan..aningslös*Tycker om dina texter*
2006-10-06

    Bodil Sandberg
Ljuvlig poesi!
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Bim