Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem är jag för dig?

Vem är jag för dig?
alla som du vet...
lämnar mig ensam

alla som jag vet
blir en vän till mig

smärta
och vänskap
mellan ord
utav dig

är du
aldrig ensam
ibland
?

och

vem är jag för dig?




Fri vers av Fredric
Läst 522 gånger
Publicerad 2006-10-06 00:04



Bookmark and Share


  Roula O
en stark känsla i denna dikt, fint!
2009-04-01

  Roula O
en stark känska i denna dikt...fint!
2009-04-01

    jäntan
Blir tagen av din dikt, vackert...

...vem är du för dig själv...?¿
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric