Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lova att aldrig sluta dina känslor

 

 

Håll om mig

slut inte ditt hjärta

för mig

lämna mig aldrig

utanför dina känslors svall

låt mig falla Med dig

i varje fall

 

Låt mig lyssna till musiken

orden som får din själ att njuta

kyss mig, älska mig

och lova att aldrig sluta

 

Håll mig i dina armar

säg att du vill ha mig

i en evighet

 

Jag lovar att alltid älska dig

om du endast säger att du för alltid kommer att älska mig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 168 gånger
Publicerad 2006-10-07 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*