Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falska tungor

 

 

Mor, din är inte den enda mun

 

jag inte kan lita på

 

alla gapar vi med falska tungor ibland




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 152 gånger
Publicerad 2006-10-07 05:48



Bookmark and Share


  Nosferatu Arucard
För sant.
Alla säjer ibland det som inte är sant eller menar det so inte är äkta.
Kort och bra text i min mening
2006-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*