Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S(J)älen som är vi

 

 

Den rädda s J älen gömmer sig mellan sten och vågor

dess feta lager är aktningsbart i skrattets värld

valspäck och tång roar de

Perversa sadister som hänger de i hennes sort på trådar!

visar upp missbildningen för världen

och de skrattar åt dess feta yttre

ingen ser ögonen svarta av rädslan,

skräcken för skrattet

hånskratten som sköljer över likt isiga vågor

 

Den rädda s J älen rymmer

väljer vågor och vassa klippornas

dödliga utgång framför håningen

De skrattar ännu åt henne, den feta vals J älen

en missbildning bland jordhärvornas perfektion

jag såg i henne endast samma önskan om liv

som jag en gång känt

just innan jag gav upp

 

jag följer min jämlike till vattnet där ser hon på mig

tacksam och trygg, hon vet

att jag är just som henne

ett skrattobjekt bland De Andra

sedan hoppar hon i vågorna

livet slår emot klippan och hon är borta

för alltid

 

för några sekunder funderar jag allvarligt

på att följa hennes väg

men sedan börjar jag gå därifrån

men

vänder mig om

......




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 126 gånger
Publicerad 2006-10-07 06:31



Bookmark and Share


  Lithia
Så mysig, underbar och allvarlig på samma gång! Berör väldigt, samtidigt som man ler åt att allvaret är just en Säl.
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*