Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första poetiska kris
*skratt*



Suck

Jag kan bara skriva
en massa sentimental crap
som dessutom rimmar
och är rytmisk
och jag får inte ens in en jävla svordom




Fri vers av "Silver" VIP
Läst 730 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-10-07 13:16



Bookmark and Share


    Trast
Nejmen!?
2022-06-13

  Caprice! VIP
Hmm.. inte ens raden ville kännas vid ordet! ;-)
2009-08-09

  Caprice! VIP
Att svära rytmiskt är en ädel konst
men när man kommit riktigt upp i gasen
då kan man stundom bruka lite 'sonst' -
då haltar, fan i mig, blott detta 'fasen'!

Tack för ett härligt skratt!
2009-08-09

    Trast
Haha, ja, behöver inte kommenteras. Kul.
2008-01-18

    ingvar VIP
Nej, förvisso ej! Något snetimentalt \"crap\" får Du förvissa inte in och svordomarna, kan vi, oftast, vara utan!
Ingvar
2007-08-13

    Bodil Sandberg
Men det låter väl rim-ligt...hehehehe
2007-04-04

    JJ VIP
Jag har också känt precis så! Mvh. JJ.
2007-03-04

    BetweenTheLines
haha,skön förlösande text!
fuck it all
2007-02-18

  Pzykow
He he, fyndigt men också sant och självkritiskt, och det är ju bra.
2007-01-14

  W.Riter
*skrattar* Den var kul.
2006-10-14

    Camillaa
Speciell :)
/ C *
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående


"Silver" VIP