Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrämmande

det skrämmer att folk
snackar så mycket
säger så lite

och att det
tillmäts så stor
betydelse




Fri vers av Anders P VIP
Läst 530 gånger
Publicerad 2006-10-07 13:40



Bookmark and Share


  sol
ååååh!!!
tack - tusen, åter tack...
exakt vad min själ behövde just nu..
byhålefanskapsidiotivåutanegetliv.

ja, skrämmande!
2006-10-07

  kath
en lite bitter text som får mig att fundera kring ursprunget till tanken ..... generell eller speciell ................

tror att vi människor ibland skyddar oss med ord ....eller hur var det nu......... ordens makt är större än svärdets
2006-10-07

  Nioma Trey
sant
2006-10-07

  Sanningsägaren VIP
tänkvärt
och ibland är det
det som inte sägs
som man mest av allt
vill höra
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP