Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs vid havet


Tårar

Havet, det stilla, oändligt stora.
Stillheten bryts av en regndroppe
som landar i vattnet.
Men det är bara en droppe i havet,
en bland många,
den gör ingen skillnad.

Tårar kan göra skillnad,
men de kan också gråtas i ensamhet,
i tystnad, så att ingen får veta.
Ingen utom gråterskan.
Hon med brustet hjärta,
som ingenting kan göra,
förutom att gråta.

För kärleken har svikit henne ännu en gång.
Och ingen förstår henne,
ingen förutom hon själv
och hennes tårar.




Fri vers av Jojjan
Läst 743 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2006-10-07 20:38



Bookmark and Share


  Nattljus
Tårigt bra!
2008-09-21

    Mymlan.
väldigt vackert! Har aldrig hört ordet gråterskan förut, men jag måste säga att jag älskade det ordet. Och det är något speciellt med havet, något stort och anonymt.
2008-09-07

  Sladjana Zubcevic
\" För kärleken har svikit henne ännu en gång.
Och ingen förstår henne,
ingen förutom hon själv
och hennes tårar. \"

Känner mig i varje ord.
SMÄRTSAMT VACKERT!
2008-06-21

  friheten
Starkt skriven
2008-06-21

  MissCaylin
Mycket bra, gillar alla dina dikter! ^^
2008-06-21

    Joulia
Jätte bra! Jag gillade"Och ingen förstår henne,
ingen förutom hon själv
och hennes tårar."
2006-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Jojjan