Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigt liv

Livet är en schlager
sjunger vad den behager.

Om vänskap hopp eller tro
någon gång går sången till ro.

Då är livet slut
det finns inget mera krut.

En ny sång uppstår
ett nytt liv pågår.

Så ska livet aldrig ta slut.




Fri vers av Soleina
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-07 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soleina