Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iskall kärlek

Var är dina ögon?

Var är din varma blick?

Dina kärleksfulla läppar
som lågsamt men sakta sprider
en pirrande värma i min kropp?

Var är allt?


Dina ögon är svarta.

Din blick iskall.

Dina läppar hårda och avvisande.

Vem är du?

Kärlek behöver ibland lite tid att
återhämta sig. Men inte visste jag
att det var så hemskt.




Prosa (Novell) av Soleina
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-02 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soleina