Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frankly my dear, I don\'t give a damn

Gone with the wind
Är sommaren, humlorna och de infernaliska nätterna

Stjärnstoftet som spridit sig över en glödande himmel

Av alkohol och neon

Och allt blir ersatt av istappsdolkar som genomborrar redan nedkylda själar och det enda ljus som leder oss är de tungsinta

gatlyktornas sken
 

Well frankly my dear, I don\'t give a damn för jag har ljus så det räcker

Till mig, och det blir över

And baby guess what? Det ljuset är du




Fri vers av M. Novkovic
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-10-08 20:02



Bookmark and Share


  Mareld
Oj, så snyggt! Titeln är ju en klassiker så det kräver sin dikt att lyckas bära upp den. Och det gör du, utan tvekan. Och slutet är helt underbart!

Lina
2006-10-08
  > Nästa text
< Föregående

M. Novkovic
M. Novkovic