Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livvakt

Kära

vill du bli
min livvakt

vaka över
att livet alltid

utan fruktan
ska kunna
komma mig
till mötes

och finna
sitt hem
i det jag är




Fri vers av Anders P VIP
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-10-08 10:12



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det finns alltid mycket känsla i dina poetiska ord min vän!
2006-10-08

  kath
tycker mycket om dina "kära" dikter och den här i synnerhet ... utlämnnande och hoppfull
2006-10-08

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Vilken underbar dikt, djup och tankeväckande. Titeln är
kanon tycker jag, jaa, hela dikten är kanon !
2006-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP