Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att falla

När löven faller
önskar även jag falla
i björnlik dvala




Fri vers av Anders P VIP
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-10-08 13:45



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Låter skönt!
2006-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP