Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annonsen

 

 

Under himlens bultande

kvävs läpparnas klipp under våra fötter

medan kyssarna

de som lämnar hallonröda märken

efter sig i blodet

kryper upp i min famn och jag somnar

 

när jag vaknar igen

är mitt hjärta borta

en lapp ligger kvar

 

Uffe har lunch;

hjärtat lämnas tillbaka

när fan som helst

efter lagning

 

Yrvaket ber jag damen i kiosken om dagens tidning

och där i mitten någonstans

står ett välbekant namn

Något med svens-son och en ros, ett berg

hon i kiosken läser upp dödsannonsen

och jag

 

hade rätt




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 158 gånger
Publicerad 2006-10-10 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*