Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla Er som aldrig som är svaga. Stackare..


Människor utan sorg

Stopp
Vänta nu
I denna känsla av
utsatthet
svaghet

Stanna

Stanna för guds skull
Stanna och skrik att det gör
ont
För smärtan är oundviklig
Men Du är störst





Fri vers av Frans Nilsson
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-10-09 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje