Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obskyr ljusfångare

En obskyr
ljusfångare har
blivit min drömfångare


och i ljuset
där ute har
molnen visat vad
mitt undermedvetna menar  


med ljusfångande drömmar
som har en smak
icke att förglömma  


iskylda by
träden döljer hem
blir till själens mur
in i mig själv  


vart är den som
kan klättra min mur
och dölja smaken
av evinerlig smärta  


i en undangömd minut
öppnar jag mig själv
och blir sårbar
fast jag lovat mig själv
      inte åter igen




Fri vers av virre
Läst 764 gånger
Publicerad 2006-10-10 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre