Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man lär sig med tiden




Mod är
inte ett
tillkämpat lugn

inte ett
likgiltigt stirrande

inte ett bedrövat tigande


Mod
är styrkan


när livets låga
fladdrande
hålls vid liv


gång på gång




Övriga genrer av Bim
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-10-10 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bim