Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är till låns och skall inte lämnas tillbaka i obrukat skick




Döden är inte
förhandlinsbar
Går inte hem
och frågar
om det passar sig
att ta sig in genom låsta dörrar


Kliver bara på
en vacker eller
ovacker dag
som den gjort i alla tider



Säg den som slår den
maktfullkomligheten




Övriga genrer av Bim
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-10 16:16



Bookmark and Share


  aol
så sanna ord så är det 5 stjärnor till dej
2007-10-13

  ammie
Jo, så är det! Det gäller att leva medan man lever... men vi behöver påminnas om detta ibland, som du nu gjort...

Gillar starkt: "ovacker dag"
2006-10-12

  Lilla My* VIP
Verkligen tänkvärda ord!
2006-10-10

  Gunilla Karlsson
Så sant........
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Bim