Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommorna på hans grav

 

 

På hans grav vissnade

åttiofyra år av liv

 

fyra år av saknad

blommade över hans jordklädda grav




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 149 gånger
Publicerad 2006-10-10 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*