Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåögd

 

 

I synen mellan våra fingrar existrerar en värld

av blåögda sinnen

och bortglömda plågsamma minnen

 

Jag vaknade idag

och tänkte på dig

mina blå ögon lös i spegeln

där jag såg på mig själv

mellan fingrarna

blåögd som jag var

trodde jag alltid på dig

 

det gör för ont att ta bort handen

det gör för ont att se sanningen

 

så jag fortsätter att se världen likt alla andra

 

mellan fingrarna




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 189 gånger
Publicerad 2006-10-10 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*