Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem styr oss då?

 

 

På månen sprallar vi omkring

i drömmar byggda utav.... vem?

 

Kan Gud ens nå oss så långt ifrån?




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 166 gånger
Publicerad 2006-10-11 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*