Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
biografi? om min sjukdom...


Det som ingen ser på mig...


biografi? om min sjukdom...

Det som ingen ser på mig...
Det som ingen ser på mig...



Det som ingen vet
Det som ingen ser på mig...
Allt det som jag har, all smärta, all kärlek, all värme, all vrede???

Varför förstår inte Du?
Hade du haft det som jag så skulle du skrika högt i dagar i år!!!

Jag lider, men jag ler,
Jag vet att varje ny dag är underbar om jag har bara en enda sekund utan smärta…

Att leva någorlunda en vanlig liv, är som en maraton,
En lång kamp, med tiden, med vägen, med andra som vill hinna förre …

Att vara rädd, det lönar sig aldrig, men det är jag rädd att Du upptäcker min svaghet, rädd att Du inte kommer att förstå???
För det gör ingen!

Man skall inte lida av nåt som ingen ser,
Man skall inte lida då man är så ung!

Var kan man läsa dessa regler, jag vill ju veta!
Jag vill ju vara med och bestämma,
Jag vill inte vara drabbad, men det är jag,
Jag vill ju inte vara den som är svag, men det är jag!
Jag är sån som aldrig ger upp,
Och det skall jag inte göra denna gång heller,
Jag skall vinna denna kamp,
Även om det tar lång tid…




Fri vers av Destino
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-11 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino