Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamhet i tvåsamhet

 

 

ljuset från dina ögon
glänser likt ej strjänbeströdd natt
jag vill krypa intill dig
viska ömma ord
fnittra tillsammans
med dina djupa skratt


jag vill öppna min själ
visa dig vägen så du kan förstå
rädslan är för stor
vi står tillsammans, 
men ensamma ändå


vill sträcka ut min hand
smeka bort sorgerna
från din smärtsamma blick
     men
både du och jag vet
vi är de tillsammans
fast vi ingen öppenhet
ingen kärlek fick




Fri vers av Xena
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-10-11 16:49



Bookmark and Share


  TiVa
Men så sorgligt.. alla ska väl få kärlek?

fint skrivet, gumman..
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Xena